Šta kažu pacijenti o dekompresionoj terapiji?

igor-spasov-thumb

Našem pacijentu Aleksandru Spasovu, iz Vranja, zbog bolova u kičmi usled diskus hernie, u januaru 2016. godine, predložena je operacija od strane neurohirurga sa VMA, koju Aleksandar nije prihvatio.

U Neuromedic-u je lečen dekompresionom terapijom, za koju je saznao preko prijatelja. Nakon terapija, otišao je na kontrolni pregled kod istog neurohirurga na VMA. Nakon kontrolnog pregleda i kontrolnog snimka Magnetne Rezonance, neurohirurg mu je rekao:” VI VISE NEMATE DISCUS HERNIU, NISTE ZA OPERACIJU, SVE ČESTITKE PROF. DJURIC NA USPEŠNOM LEČENJU NEOPERATIVNOM METODOM-DTS”!

Pogledajte snimke MR pre i nakon lečenja DTS metodom:

Pre-poprecni-strelicaPosle-poprecni-strelica

testimoni1
Sinadinović Jasmina iz Vlasotinca, 59 godina: „Imam dva diskusa. L4-L5; L5-S1. Zahvaljujući dekompresiji posle 17 godina nemam bol u kičmi, u levom kuku i desnoj nozi. Profesorka Đurić, hvala Vam od srca, sada sam zdrava žena!“
testimoni2
Ilija Đurić iz Niša, 42 godine: „13 godina imao sam bol u kičmi i nogama, svašta sam probao i najzad sam našao sebi lek – dekompresiju. Od prve terapije osetio sam olakšanje, a nakon treće bio sam potpuno bez bolova. Svakom mladom čoveku koji ima diskus preporučujem ovu bezbolnu i uspešnu terapiju.“
testimoni3
Snežana Zlatković iz Bujanovca, 61 godina: „Imam dva diskusa i godinama bol u kičmi i desnoj nozi, otežan hod i nemogućnost stajanja na desnoj peti. Posle četvrte terapije osećala sam se znatno bolje, a nakon osme ja sam bez bolova u kičmi i nozi. Preporučujem svakom pacijentu koji ima diskuse.“
testimoni5
Pešić Jelisaveta iz Kuršumlije, 42 godine: „Imala sam bol od januara meseca u kičmi i duž leve noge. Nisam mogla da hodam i stojim na levoj peti od bolova. Primala sam razne injekcije i fizikalnu terapiju, ali bez uspeha. Saznala sam za ovu terapiju i već nakon treće bilo mi je znatno bolje, a posle pete rešila sam problem mog bola. Beskrajno sam zahvalna profesorki Đurić.“
testimoni5
Nemanja Vučić iz Niša, 21 godina: „Kolega iz Zagreba, koji ima iste diskuse kao i ja, a koji je primenio dekompresiju i rešio svoj problem, preporučio je i meni. Posle četvrte terapije već sam se osećao značajno bolje. Terapija je u toku. Mnogo hvala profesorki Đurić i ordinaciji Neuromedic što je počela prva u Nišu ovu bezbolnu i veoma uspešnu terapiju.“
testimoni6
Stevan Maksimović iz Niša, 31 godina: „Četiri meseca imao sam jake bolove u desnom kuku i duž desne noge. Probao sam razne masaže, blokade u kičmi, išao sam čak u Skoplje na terapiju i svakodnevno pio lekove protiv bolova. Ništa mi nije pomoglo. Posle druge dekompresije već sam osetio da je bol i zatezanje u desnoj nozi znatno oslabio. Terapiju i dalje primenjujem. Proverio sam preko svog druga da se ova terapija u Nemačkoj mnogo koristi. Zahvalan sam ordinaciji Neuromedic i njenom osoblju, što nam je omogućila da i mi u Nišu imamo takvu terapiju.“
Snežana Zlatković iz Bujanovca, 61 godina: „Imam dva diskusa i godinama bol u kičmi i desnoj nozi, otežan hod i nemogućnost stajanja na desnoj peti. Posle četvrte terapije osećala sam se znatno bolje, a nakon osme ja sam bez bolova u kičmi i nozi. Preporučujem svakom pacijentu koji ima diskuse.“
Vuletić Biljana iz Niša, 1954. god: šta reći, došla sam kao invalid, a nakon dekompresije u trajanju od 15 dana izašla nasmejana i prezadovljna
Bojan Bukvić, 1983 god iz Niša: pet godina imam problem sa kičmom i nakon pet dekompresija došlo je do ogromnog poboljšanja, rešio sam se tegobe u kičmi zahvaljući dekompresiji.
Teodora Kostić, 1993. iz Niša: Prvi put sam osetila bol u kičmi pre godnu dana i imala delimičnu oduzetost desne noge. Nakon treće dekompresije stanje se znatno poboljšalo. Sada sam bez bolova, preporučujem svakom da probe dekompresiju .
Snežana i Miloš Ilić iz Leskovca , 1962, 1958 god:
Više godina imamo bolove u donjem delu kičme i vratu. Nakon dekompresije preporodili smo se, rešili bolova, nesanice, vrtoglavice, a terapija nam je bila relaksacija i uživanje bez bolova
Violeta Jović, 1966. god iz Niša: Onima koji se boje i dvoume, a imaju diskuse u vratu, predlažem da dozvole stručnim ljudima u ordinaciji NEUROMEDIC da skinu snove sa vrata i ostalih delova kičme koje su sami postavili zgrčenim načinom života.
Dr Slađana Micić, oftalmolog, 1956 god. kaže: posle 4 meseca pakla zbog neizdrživih bolova u kičmi i desnoj nozi , uprkos fizikalnoj i neurološkoj terapiji visokim dozama kortikosteroida i opijata, našla sam spas i jedino izlečenje dekompresionom terapijom.
Gordana Stefanović, pravnik, 1949 god. nakon pet terapija osećam se izuzetno dobro, takav osećaj lakoće imala sam još u mladosti. Bolovi u kičmi koje imam 20 godina, sada su nestali.
Latinka Blagojević, penzioner, 1936 god. Već nakon prve terapije vrata i donjeg dela kičme meni se poboljšao vid, a nakon pete terapije osetila sam značajnije poboljšanje u vratnom i lumbalnom delu kičme kada su nestale i vrtoglavice.
Stefan Bačević 1991 god. ovo je jedina metoda koju definitivno vredi probati, a mene spasila od operacije.
Dragiša Vacić : šteta što ova terapija nije postojala ranije u Nišu koja mi je jedino pomogla. Daj bože da što duže ostane kako bi se ljudi lečili u ranoj fazi bolesti bez operacije.
Vanja Mitić, 1975 god. nakon pet terapija vratnog dela kičme kao da sam skinula teg sa glave. Hvala Neuromedicu što mi je vratila osmeh.
Dragan Đorđević (1959 godište): “Probao sam sve, od kiropraktičara do različitih masera, jednino sam u Neuromedic ordinaciji uspeo da smanjim bol za 80% i celokupno moje stanje.”
dr Aleksandar Stojković- “Imam diskus od 2007. godine i primenio sam razne terapije, ali je ovo jedina metoda koja mi je značajno pomogla “
Sanja Malnar 45 godina- Bol u vratu imala sam dugo godina i već nakon druge terapije sam se osećala mnogo bolje.
Bojan Mutavdžić 1970- Zadnjih mesec dana imam jak bol u kuku i u listu i zbog toga nisam mogao normalno da funkcionišem. Sada se mnogo bolje osećam. Hvala za sve.
Cvetković Goran iz Leskovca: Posle pete dekompresije potpuno sam bez bolova u kičmi i bez trnjenja u nogama.
Miladinović Ljiljana iz Niša: Već trećeg dana nakon dekompresije , bolovi u vratu, ramenu i ruci su potpuno nestali.
Pavlović Milorad, 55 god iz Kruševca: Više od 15 godina imam bol u krstima, lečio sam se raznim terapijama,ali mi nisu pomogle. Nakon treće dekompresije u ovoj ordinaciji bilo mi je bolje, a nakon desete potpuno sam bez bolova.
Bratislav Damnjanović, 59 godina iz Niša: Godinama unazad imam probleme sa vratnim delom kičme i sa vidom. Vać nakon treće terapije vid mi se poboljšao, a bolovi u vratu smanjili. Fascinantno iskustvo.
Mančić Vladiimir, 35god. iz Niša: Godinama sam imao bolove u kičmi. Sve dosadašnje terapije nisu mi otklonile uzrok, tek nakon dekompresije sam rešio svoj bol.
Zadovoljan sam odnosom osoblja i sve pohvale Neuromedic timu.
Ališanović Nergiza, 1972 god iz Vladičinog Hana: Posle toliko godina sa bolovima u vratu i krstima, najzad sam bez bolova zahvaljujući profesorki Đurić i njenom osoblju.
Tomov Branko, 1950. god. : Jako sam zadovoljan terepijom koju sam imao u ovoj ordinaciji. Osećam se mnogo bolje, nemam bolove u kićmi i nogama i mnogo bolje funkcionišem.
Lazarević Noro Radmila, 1956 god. medicinska sestra u penziji: Jako sam zadovoljna ovom terapijom, jer sam godinama imala glavoboilje, a sada sam bez njih i slobodno pokrećem vrat.
Stojanović Dijana, 47godina, Ražanj: Pre terapije nisam mogla da hodam od jakih bolova u kičmi u levoj peti. Nakon nekoliko terapija bilo mi je znatno bolje, bila sam bez bolova.
Milica Petrović Stanković, 37 godina, Niš: Imala sam jak bol u kičmi, nisam mogla da hodam. Nakon 10 terapija sam bez bolova.
Cvetković Batica, 42 godine, Niš: Imao sam bolove koji su bili prisutni oko dve godine. Primao sma injekcije, ali bez poboljšanja. Nakon pete terapije bol se znatno smanjio, mogu da kažem od 100% na 5%.
Ivanović Dragana, 1968, Aleksinac: Imala sam bolove u kičmi 3 godine zbog kojih u poslednje vreme nisam mogla da hodam, spavam, sedim. Posle pete dekompresione terapije lumbalnog dela kičme bol se znatno smanjio, a posle desete potpuno nestao. Hvala Vam što primenjujete ovu metod i pomažete ljudima.
Biljana Živić, 1976, Niš: Posle 9 godina bolova u kičmi i saznanja da imam diskus, više je sve uticalo psihički na mene, a fizički na bol da ne pominjem. Ko ne proba, ne može znati jer dolasko u Neuromedic koračam sigurnije, sa osmehom, bolove i ne osećam. Od srca zahvalna.
Veselinov Nataša, 41.godine, Negotin: Posle 20 godina bolova u kičmi i nogama i jedne operacije kičme svoj blagodet i svoje zdravlje sam pronašla u ordinaciji Neuromedic. Posle drugog tremana već sam osetila poboljšanje, a posle 10 terapija mogu da hodam na levoj peti, što pre terapija nisam mogla.
Popović Marko, 29 godina, Vladičin Han: Imao sam bolove u leđima 6 godina. Pokušao sam razne masaže i terapije, ali mi ništa nije pomoglo. Posle pete terapije osetio sam znatno poboljšanje. Stručno i veoma ljubazno osoblje ordinacije Neuromedic. Toplo preporučujem ljudima koji imaju bolove u kičmi da probaju dekompresiju.
Anđelković Gordana, 62 godine, Vranje: Oko 18 godina imala sam bolove u donjem delu kičme i taj bol koji nije mogao da se podnosi. Posle 12 terapija, ja lepo živim bez bolova. Srećni su svi moji ukućani, posebno moje unuke Srna i Melanija.